Sambutan Hari Ibu: Sg Buaya, Hulu Selangor

24 May

Sg Buaya, 23 Mei; Hari ibu diraikan meriah di Sg Buaya, Hulu Selangor bersama 15o ibu-ibu warga emas, ibu-ibu muda dan bekerja, para ibu tunggal serta ibu-ibu suri rumah.   Hadir di majlis tersebut ialah ADUN Batu Tiga, Rodziah Ismail, merangkap Pengerusi PEMADAM Negeri Selangor, penganjur majlis tersebut.

Hari Ibu di Sg Buaya, Hulu Selangor

Rodziah Ismail telah berkesempatan menerangkan program-program dari Pelan Tindakan Wanita Selangor yang bertujuan memberdaya wanita, membina jaringan dan sinergi di kalangan mereka dan meningkatkan kualiti hidup wanita dan keluarga mereka.

Beliau merakamkan terima kasih kepada rakyat dan kesyukuran di atas kemenangan mengekalkan pentadbiran Pakatan Rakyat di Selangor dengan mendapat dua pertiga majoriti di Dewan Negeri Selangor.   Ia suatu keputusan yang boleh membuka ruang reformasi dengan lebih luas dan mudah untuk kemaslahatan rakyat Selangor.

IMG_6324Turut hadir ialah Ketua Kampung Sg Buaya, saudara Hanip, calon PRU-13 lalu, Dato’ Ramachandran, penyelaras Pusat Wanita Berdaya Hulu Selangor dan penyelia Pusat Wanita Berdaya Batang Kali serta AJKnya.

 

 

 

Hasil kerja tangan wanita Sg Buaya:

IMG_6336

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: